Am dat starul cursurilor de formare REFASHION!

În data de 8 iunie 2023, la Timișoara, s-a pilotat primul curs de formare din cadrul programului REFASHION: Educație pentru modă sustenabilă.

 

La eveniment au participat reprezentanți din domeniul textil, întreprinderi sociale, designeri, cadre didactice, studenți de la Facultatea de Arte și Design și experți din organizații neguvernamentale din domeniul dezvoltării durabile.

 

În cadrul cursului am abordat o serie de teme legate de impactul general al industriei textile și a modei, design circular, sustenabilitatea materialelor și procese de producție sustenabilă.

 

O întâlnire utilă în care am avut ocazia să învățăm  unii de la alții. Am aflat despre modele de afaceri sustenabile din România, despre designeri locali, inclusiv despre faptul că există doctoranzi în Timișoara care cercetează designul vestimentar pentru persoane cu dizabilități locomotorii. Cu siguranță, se vor naște câteva idei de colaborări viitoare.

 

Cel de-al doilea curs de formare se va organiza în data de 27 iunie 2023, începând cu ora 10.00. Înscrierile de participare se pot realiza aici: https://forms.gle/RWA2bNPaKNCXaM8R6

Finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin, însă, exclusiv autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene sau ale Agenției Executive Europene pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici EACEA nu pot fi considerate răspunzătoare pentru acestea. 2021-1-RO01-KA220-VET-000033001

Copyright © 2022 Re-Fashion. All Rights Reserved

Powered by Innovation Hive