Puncte Cheie ale Seminarului Web: Proiectul ReFashion Dezvăluit!

Pe data de 14 noiembrie am găzduit un webinar deosebit intitulat „Proiectul ReFashion culege roadele.” Evenimentul a atras 22 de participanți, în principal educatori și profesioniști din diferite companii.

 

Explorând Platforma ReFashion:

Am abordat o prezentare detaliată a platformei educaționale ReFashion în timpul seminarului web. Participanții au obținut perspective asupra caracteristicilor sale cheie, navigării fără probleme și gamei de instrumente pe care le oferă. Platforma s-a evidențiat ca o resursă valoroasă pentru îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților legate de moda sustenabilă, cu opțiuni de certificare disponibile.

 

Prezentarea Ghidului ReFashion:

Un punct focal al seminarului web a fost introducerea Ghidului ReFashion – o unealtă esențială pentru alegeri de modă conștiente și responsabile. Julia Butucă de la Katty Fashion, un partener de proiect, a adus în atenție provocările industriei și potențialul pentru IMM-uri de a-și optimiza procesele folosind cursul.

 

Prezentări captivante:

Aida Szilaghi, liderul proiectului, a oferit perspective asupra specificațiilor proiectului, rezultatelor cercetărilor și provocărilor din industria modei. Emma Szilaghi a prezentat Ghidul Consumatorului, accentuând aplicabilitatea sa universală. Ghidul, acoperind provocările din industrie și oferind sfaturi practice pentru reducerea impactului asupra mediului, s-a dovedit inestimabil pentru consumatori din toate mediile.

 

Dezbateri interactive:

Seminarul web a promovat interacțiuni semnificative, cu participanții implicându-se activ în discuții despre detaliile cursului și procesul de certificare.

 

Încurajând schimbarea:

Odată cu încheierea seminarului web, participanții au rămas inspirați și echipați cu cunoștințe pentru a contribui la schimbări pozitive în industria modei.

Finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin, însă, exclusiv autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene sau ale Agenției Executive Europene pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici EACEA nu pot fi considerate răspunzătoare pentru acestea. 2021-1-RO01-KA220-VET-000033001

Copyright © 2022 Re-Fashion. All Rights Reserved

Powered by Innovation Hive