Primul curs în moda sustenabilă va fi lansat in curând

Ne face plăcere să vă adresăm o invitație specială la cursul de modă sustenabilă dezvoltat în cadrul proiectului Erasmus+ Re-Fashion.
Cursul se va desfașura în două faze, „face to face” (Ziua 1, 8 Iunie ) și online (Ziua 2, 27 Iunie ).Cursul Re-Fashion este conceput pentru a vă oferi cunoștințe și instrumente practice în domeniul modei cănd veți avea ocazia să învățați despre practici etice în industria modei, materiale sustenabile și tehnici de design circular. Experții noștri în modă sustenabilă vor împărtăși cunoștințele lor în domeniu, oferindu-vă perspective inspirate și informații valoroase. 

Veți avea șansa să participați la discuții interactive, studii de caz și prezentări care vă vor dezvolta înțelegerea și abilitățile legate de moda sustenabilă.Cursul este deschis celor interesați de moda sustenabilă, fie aceștia designeri, profesioniști din industrie sau profesori, cu toții veți găsi cursul nostru util și inspirațional. Participarea este gratuită. Vă încurajăm să vă rezervați un loc cât mai curând posibil, deoarece numărul de locuri este limitat.Pentru a vă înregistra la cursul “face to face”, vă rog să completați formularul de înscriere https://forms.gle/hGn4onUDZ1GGD3mr5


Pentru a vă înregistra la cursul online, vă rog să completați formularul de înscriere https://forms.gle/HxGdx7ZBXSULx2Ae7Ne dorim să aducem împreună o comunitate interesată de modă sustenabilă și să creăm o platformă pentru schimbul de idei și colaborări frumoase. Sperăm că veți accepta invitația noastră și că ne veți însoți în această călătorie a modei sustenabile.

Finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin, însă, exclusiv autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene sau ale Agenției Executive Europene pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici EACEA nu pot fi considerate răspunzătoare pentru acestea. 2021-1-RO01-KA220-VET-000033001

Copyright © 2022 Re-Fashion. All Rights Reserved

Powered by Innovation Hive