Parteneriatul

Asociatia Centrul National pentru Productie si Consum Durabile

Centrul Național pentru Producție și Consum Durabil este o organizație non-profit, deplin angajată să contribuie la dezvoltarea modelelor de consum și producție durabile în România, prin creșterea gradului de conștientizare în rândul întreprinderilor, instituțiilor publice și al altor organizații, cu privire la necesitatea creșterii eficienței resurselor și reducerea impactului asupra mediului al produselor, serviciilor și operațiunilor lor, construirea capacității necesare pentru aplicarea eficienței resurselor și economiei circulare în întreprinderi și instituții guvernamentale, oferirea de sprijin și consultanță și facilitarea accesului la informații.

Innovation Hive


Innovation Hive este o organizație privată non-profit situată în Grecia, specializată în domeniile cercetării și inovației. Acțiunile noastre urmăresc să îmbunătățească coeziunea economică și socială a societăților europene, în timp ce scopul nostru este să găsim soluții la noile provocări de inovare, să obținem creștere, durabilitate și să maximizăm impactul asupra societății. Filosofia organizației pentru atingerea acestor obiective se bazează pe metodologii de co-creare și o abordare cu patru elice. Implicarea părților interesate din industrie, știință și societate urmărește să creeze legături între întreprinderi, mediul academic și actorii civici pentru a dezvolta o combinație de cunoștințe, abilități, instrumente, valori și motivație. Scopul final este de a face diferența în societățile locale și de a reuși la cel mai înalt nivel principiile conceptelor de inovare socială.

Asociatia Centrul De Resourse Pentru Initiative Etice Si Solidare

CRIES (Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidaritate) este una dintre primele organizații implicate în promovarea economiei sociale și solidare în România. CRIES a fost înființată în 2009 în urma unui proces participativ care a implicat comunitatea din Timișoara. Organizația s-a dezvoltat ca un centru de resurse, principalele domenii de acțiune fiind democrația participativă, agricultura susținută de comunitate, comerțul echitabil, întreprinderile de incluziune socială, consumul responsabil și finanțarea etică.
Încă de la început, asociația s-a bucurat de sprijinul și parteneriatul mai multor platforme europene: ENSIE (European Network Social Integration Enterprises), Platforma IRIS, RIPESS Europe, URGENCI, WFTO Europe (World Fair Trade Organizare). CRIES este membru fondator al RIPESS Europe și membru al Rețelei Române de Întreprinderi de Integrare Socială (RISE).
Obiectivele noastre:
1. creșterea capacității actorilor instituționali, sociali și economici de a acționa în domeniul economiei sociale și dezvoltare durabilă;
2. creșterea participării cetățenilor la promovarea, dezvoltarea și consolidarea finanțării etice, responsabile consum, comerț echitabil, economie solidară;
3. să faciliteze participarea activă a persoanelor marginalizate, prin intermediul economiei sociale (de exemplu, întreprinderi sociale, întreprinderi sociale de integrare, cooperative sau alte forme inovatoare de economie socială și solidară).

Mednarodni institut za implementacijo trajnostnega razvoja

MIITR este o organizație non-profit care lucrează pentru a construi o lume justă și durabilă prin intermediul rețelei sale de organizații publice (lucrând cu municipalități, ministere, agenții guvernamentale, universități și alte instituții publice), ONG-uri, afaceri și alți parteneri. Ea dezvoltă strategii și soluții de afaceri durabile prin consultanță și cooperare intersectorială. MIITR este alcătuită dintr-o echipă de experți cu un înalt nivel de expertiză, abilități și competențe în dezvoltarea durabilă și economia circulară, precum și în activități de management de proiect, promovare și diseminare a informațiilor. Experiența noastră diversă ne face un partener puternic și de încredere pentru proiectele UE. Avem o vastă experiență în proiectarea, dezvoltarea și implementarea programelor și proiectelor europene de cercetare. Suntem recunoscuți pentru cunoștințele și expertiza noastră, lucrăm cu companii, cercetători și factori de decizie. MIITR consideră că o lume justă și durabilă va apărea atunci când competențele și resursele unice ale tuturor sectoarelor, inclusiv afacerilor, societății și guvernelor, vor fi concentrate pe acest obiectiv. Credem că progresul sistemic către o lume justă și durabilă poate fi realizat prin integrarea sustenabilității în strategie și acțiuni și prin stimularea colaborării între organizații, întreprinderi și părțile interesate ale acestora.

Katty Fashion SRL

Katty Fashion este o companie privată românească cu peste 17 ani de experiența în toate categoriile de îmbracaminte de damă și un furnizor de lungă durată pentru peste 50 de branduri europene de modă de top, cărora le oferim servicii cum ar fi: dezvoltarea și fit-ul modelului, mostrare și prototipare, aprovizionarea cu materiale, producție de serii scurte personalizate. Mediul de lucru etic și procesul ecologic durabil de producție sunt în centrul sistemului nostru de valori. Prin urmare, de-a lungul anilor, am investit resurse semnificative în tehnologie și practici de ultimă generație care ne-au permis să îmbunătățim eficiența, calitatea și gama serviciilor noastre.

Finance & Banking, Associazione per lo Sviluppo Organizzativo e delle Risorse Umane

Asociația Effebi este o organizație italiană non-profit înființată în 1976. Consiliul de Administrație este compus din manageri de resurse umane și de formare de la principalele bănci italiene. Effebi organizează o varietate de activități în domeniul Resurse Umane și Dezvoltare Organizațională în principal pentru sectorul bancar și financiar. Prin activitatea sa, asociația se străduiește să intensifice schimbul de bune practici și cunoștințe și colaborarea cu alte organizații la nivel național, european și internațional.
La nivel internațional, EFFEBI este membru fondator al EBTN – Asociația Europeană de Formare în Servicii Bancare și Financiare menținând relații semnificative cu alte Instituții, Asociații, Universități, Colegii, Întreprinderi și Organisme active în domeniul managementului și dezvoltării resurselor umane. În EBTN este membru al Comitetului de alfabetizare financiară care vizează îmbunătățirea alfabetizării financiare a cetățenilor prin educație financiară.
În plus, este membru al forumului european de educație și formare tehnică și profesională (EfVET), care este una dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel european, care a fost creată de și pentru furnizorii de educație și formare profesională (VET).
La nivel național, Effebi este Membru al FEDERMANAGEMENT – Federația Italiană a Asociațiilor de Management – care promovează reînnoirea culturii manageriale și a conducerii și face față globalizării și revoluției digitale. De asemenea, contribuie la colaborarea și schimbul de idei și bune practici între Membri; îmbunătățirea culturii manageriale, de asemenea dincolo de rolurile profesionale.
În cele din urmă, Effebi este Membru Fondator al Centrului de Cercetare și Studii Europene – Afaceri Viitoare (CRES). CRES își propune să realizeze studii, cercetări și proiecte europene în vederea îmbunătățirii cetățeniei active și promovării politicilor europene în domeniile educației și formării. CRES este compus din 17 membri din 12 țări europene și este activ pe diferite sectoare, asigurând un nivel de înaltă calitate și o abordare interdisciplinară.

Finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin, însă, exclusiv autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene sau ale Agenției Executive Europene pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici EACEA nu pot fi considerate răspunzătoare pentru acestea. 2021-1-RO01-KA220-VET-000033001

Copyright © 2022 Re-Fashion. All Rights Reserved

Powered by Innovation Hive